Thuislevering
Wij leveren aan huis vanaf een bestelling van € 50
OMEGA 3
Gezond vlees & gezonde vetten

Algemene voorwaarden

1. DEFINITIES

In deze voorwaarden wordt verstaan:

-de ondernemer: Hoevevlees Casier.

-de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

 

 

2. VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en/of offerte tussen de ondernemer en de klant, alsmede de uitvoering van de overeenkomst.

De ondernemer behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zijn de geplubliceerde voorwaarden op datum van de aankoop.

 

 

3. OVEREENKOMST

De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant de bestelling heeft geplaatst en de ondernemer de klant het order per e-mail heeft bevestigd. Zolang de ontvangst van het order niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

 

 

4. PRODUCTPRIJS

De prijzen van de aangeboden producten zijn in Euro en inclusief BTW. Bestellingen worden aanvaard vanaf € 50 (exclusief transportkosten).

 

 

5. BETALINGEN EN BETALINGSWIJZE

Alle bestellingen zijn contant te betalen bij levering of afhaling. Dit kan zowel cash als met bancontact.

 

 

6. LEVERINGSKOSTEN

De leveringskost wordt bepaald per provincie. 

  • West-Vlaanderen €5,00 (incl. BTW)
  • Oost-Vlaanderen €10,00 (incl. BTW)
  • Antwerpen & Vlaams-Brabant €15,00 (incl. BTW)
  • Limburg €20 (incl. BTW) 

 

 

7. KORTINGEN

Bij bestellingen online wordt er per schijf van €100, €5 korting gegeven.

 

 

8. LEVERINGSTERMIJN

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. In geval een product en/of producten niet voorradig is, wordt de klant door de ondernemer binnen de 5 werkdagen per mail verwittigd en wordt de nieuwe leveringsdag meegedeeld.

De producten worden tussen de 2 tot 5 werkdagen na bevestiging van het order geleverd op voorwaarde dat de gegevens van de klant correct zijn. De klant mag de overeenkomst kosteloos en zonder ingebrekestelling ontbinden indien de ondernemer niet binnen de 30 dagen kan leveren.

Hiertoe dient de klant enkel een e-mail naar info@hoevevleescasier.be te sturen.

 

 

9. GESCHILLEN

Alle geschillen met betrekking tot een verkoopcontract vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Veurne, waarbij het Belgisch Recht exclusief toepasbaar is.

 

 

10. HERROEPINGSRECHT

De klant beschikt over een termijn van zeven (7) kalenderdagen vanaf de leveringsdatum van het product of producten om zonder redenen het product of de producten terug te sturen.

De klant dient schriftelijk of per e-mail melding te maken van de herroeping.

 

 

11. TERUGSTORTINGSTERMIJN

De terugbetaling zal uiterlijk 14 dagen na akkoord van de herroeping teruggestort worden.

 

 

12. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De ondernemer kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet uitvoeren van het aankoopcontract in geval van overmacht zoals bepaald door het gerecht, en in het geval van een tekortkoming of fout van de klant of wegens een onvoorspelbaar en onomkeerbaar feit gepleegd door een derde ten opzicht van het contract.

De ondernemer is niet verantwoordelijk voor schade of andere consequenties veroorzaakt als gevolg van het foutieve gebruik van het aangekochte product en of producten.

Alle foto's, ter beschikking gestelde informatie en teksten zijn zo nauwkeurig en volledig mogelijk weergegeven. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde foto's, informatie en teksten. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal de ondernemer de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. De ondernemer kan eventueel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien het door de ondernemer geleverde product en of producten een gebrek vertoont, is de ondernemer zijn aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag van de aankoopsom.

 

 

13. INTELLECTUELE EIGENDOM

De totale inhoud van de website "www.hoevevleescasier.be", zijnde foto's, teksten, merken e.a., is het exclusief bezit van KTN BVBA. Voor elk gedeeltelijke of volledige reproductie van de inhoud, via om het even welk kanaal, moet schriftelijk toestemming worden aangevraagd aan KTN BVBA op straffe van vervolging.

 

 

14. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP

Om over te gaan tot de aankoop moet de klant minimum 18 jaar zijn of toestemming hebben van een ouder of voogd.

 

 

15. GEDRAGSCODE 

Hoevevlees Casier onderschrijft de gedragscode van BeCommerce. U kan hierover meer informatie vinden op 

http://becommerce.be/nl/overbecommerce/over-becommerce.

 

 

16. EIGENAAR "ON-LINE SHOP"

Hoevevlees Casier

Kloostermolenstraat 2
8650 Merkem-Houthulst
België

T: +32 (0)496/54.23.62
E: info@hoevevleescasier.be 

Thuislevering
Wij leveren aan huis vanaf een bestelling van € 50
OMEGA 3
Gezond vlees & gezonde vetten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief